ShasHiN's o' kHairiEnaZ'

By: Me ardif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-May-2006 11:44 Email | Share | | Bookmark
kenapa aku luv banget sama dia....... :)


















Quote:
aku pun tataw.. kenapa aku suke amattttt sih buli dia.....
mungkin sebab dia nampak kiut kalo kene buli kott.. hehehehehe
~mohd adib irsyad...


Monday, 8-May-2006 10:00 Email | Share | | Bookmark
menangis lagi?




Quote:

menangis lagi???

kesedihan milik semua yg berperasaan , jangan malu mengalirkan air mata , kerna ia bukan nilai sebuah ego.
tapi bukti perasaan.

kala dia menangis ku cuba untuk memujuk dan menenangkan.
namun kala tampak tangisan di tubir mata ini mengapa kau menjauh tak ingin mendamaikan???
mungkin kau tak mengerti, atau mungkin khilaf di hati.



jelasnya.... nangis pun baik utk kesihatan mata... sekian, terima kasih.



Friday, 5-May-2006 06:15 Email | Share | | Bookmark
pengantin utara

alhamdulillah... selamat kite dah halal ...
juz posing.. untuk abang sayang gak
taat isteri
View all 12 photos...


pandang pandang... jeling jeling.... ehem ehem...



kenapa kene kiss dahi yek? kiss molot mase nih x boleh ke? hik hik..



jumla sayanggg......


lewat minggu lalu ke majlis perkahwinan seorang teman di utara semenanjung.
memang luving couple btol dorang nih....
posing2 sume sempoi n spoting kaw2 nyer...
landing2 la lentok2 la posing terjun tiruk pun ada....
sampai buat aku teruja gak la nak kawen ha ha ha

ciss.. sabo sabo.... sabo jek la...

so utk my pren aka mysis... selamat pengantin baru ek.... semoga sentiasa berpengantin jek la tiap2 hari...


Wednesday, 29-Mar-2006 12:33 Email | Share | | Bookmark
main letak je ni




beshnye kalo kepala otak ni kene kunci macam nihhh....... tak payah nak pikir byk2 sgt...



~ aku yg bengong... - siapkan kertas keje mesuarat esok huhuhu gilerk ah


Tuesday, 28-Mar-2006 04:06 Email | Share | | Bookmark
malam itu...




kala itu,,,malamnya aku di tempat sendiri yang terasing, bandaraya johor bahru, 3 malam lepas.
jiwa aku tengah sangap n 'malam' waktu tu...
pic ni sesuai kot letak sini...tapi sementara jek la.
later on add pic2 lain dalan jalanan kembara aku lepas ke negeri sendiri ; namun asing huhuhu..




mega merah... berakhirnya suatu waktu bermulanya waktu itu..
waktu yg bisa bikin anak adam hilang kewarasan
ahh apela yg direpekkan.
tapi mmg indah ciptaan tuhan kala itu....
bagi mereka2 yg sentiasa mengingatiNya, bukan sekadar mengindahkan bahkan memuji2 pada kebesaranNya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net